{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Naredna generacija Nissan Micre proizvodit će se u Francuskoj

27.4.2013. u 09:00
0
0
Naredna generacija Nissan Micre proizvodit će se u Francuskoj
0
Naredna generacija Nissan Micre proizvodit će se u Francuskoj
Renault je objavio da će se naredna generacija Nissan Micre proizvoditi u Francuskoj početkom 2016. godine.
Proizvodnja će se odvijati u tvornici Flins smještenoj nedaleko od Pariza, a planirano je proizvesti 82.000 jedinica godišnje. 2010. godine u Nissanu je donesena odluka da se pogoni za proizvodnu Micre u Velikoj Britaniji prebace u Indiju, prvenstveno zbog oslobađanja proizvodnih kapaciteta za produkciju modela Juke.

Iz Renaulta obećavaju kako će domaću proizvodnju u naredne četiri godine povećati za 33 odsto, što predstavlja 180.000 automobila više nego do sada. 100.000 automobila trebali bi predstavljati Renaultovi novi modeli, dok bi 80.000 predstavljali modeli automobila Renaultovih partnera.

U prilog svemu ide i činjenica da će radnici raditi više sati nego do sada. Pri kraju prvog kvartala tekuće godine Micra je po broju prodatih Nissana u Evropi na trećoj poziciji, iza Qashqaija i Juka. Sve skupa čini se nedovoljnim jer Nissan, prema podacima JATO Dynamics kompanije koja se bavi analiziranjem kretanja na automobilskim tržištima, sa 13.000 prodatih automobila u prva četiri mjeseca, u odnosu na prvi kvartal prethodne godine, bilježi pad prodaje svojih automobila za 45 odsto.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Kupio/la bih električni automobil:
Komentari (0)
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: