Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jesul ostavili tri , za baketa, dodu i krivozvaljog covica
DA vide ovi VW primitivci sta je automobil.... Cast ovim normalnim sto realno ocjene automobil. Znam da ce biti puno dislajkova ali i onih sto me razumiju :) Pozz
Kakve veze imaju VWovci? O ukusima ne treba raspravljati, ali ni jedan ljubitelj VW, Opela, Audija, Volva... nece reci da je ovo lose.. A Rolls kao i svaki drugi Rolls odise luksuzom, i to luksuzom koji niko i nikad nece postici
Glup si. Poredis VW koji kosta max 25 000 eura i Phantoma koji kosta od 210 000 eura pa nadalje. Cijena govori sve.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
"pa beskrajne mogućnosti personifikacije automobila prema želji kupca. Suvišno" Majko draga...... "personifikacija", pa imate li vi pojma sta to uopste znaci?
"pa beskrajne mogućnosti personifikacije automobila prema želji kupca. Suvišno" Majko draga...... "personifikacija", pa imate li vi pojma sta to uopste znaci?
Hvala ti, uzivaj u zasluzenoj penziji...
...nekad su imali eleganciju i evropski aristokratski dizajn sa daškom prošlih vremena. sad su ultramoderni kockasti američki militarizirani kontejneri.
E za ovo baš moraš biti faca i po!
Luksuz se uvijek plaćao ako neznaš šta je lijepo znaš šta je skupo vozilo je extra
Pisanje po sirotinji . . .
Dobar auto
GOSPODSKO AUTO NIJE ONO NJEMACKO SRANJE ZA CIGANE,TURKE,KURDE I BALIJE
Ovo ce roker iz Gusinja kupiti cim proda zadnju turu:))
Mercedes-Maybah je amidza za ovaj RR.
OVO JE ZA BURANIJU