Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mogli su fino odraditi te klipove
Najprije riješite odvoz smeća pa se onda qurčite s utrkama! Snobovi!
Kao prvo uzimate interviju od jednog Joska Ambruza koji ima minimalno 1 promil alkohola u krvi, i takav vodi program pola dana, i ucestvuje u samom race_u, naravno u alkoholiziranom stanju, kao drugo doticni Ambruz spominje neka vozila od nekih 1000ks(respect), a ne spominje velikog Dzenana Sirću koji je opet oborio rekord BiH, iako se nije znalo hoće li ga oboriti, red bi bio makar ga pomenuti Ambruze pijani Josko.
Pitam se gdje su mjerili te konje, napunmano, pa nisu ga radili inžinjeri Ferrarija
Hebao vas sportski dizel!
Na 55 stepeni tacnije
Drama stvar ali ne zelim da idem zbog seljaka koji tripuju da je njihova dvica na plin brza od audija q7
respect za mostar...obezbijedi legalnu trku pa nek se trka kome je do trke...u sarajevu svaku noc trke...a policija (stranacki uhljebi) se pojave samo kada je snimanje emisije slucajevi x na tv hayatu...