{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


FOTO
/
Najbolji je bio Volvo štand u Ženevi

S
21.3.2011. u 12:13
0
0
Najbolji je bio Volvo štand u Ženevi
0
Najbolji je bio Volvo štand u Ženevi
Nagrada Creativity 2011. uručena je korporaciji Volvo Car i kompaniji Volvo Car Švicarska za najbolje uređen štand na ovogodišnjem sajmu automobila u Ženevi.
Žiri su posebno dojmile konstantne performanse, koje su na izvrstan način oslikale vrijednosti brenda.

Razlozi zbog kojih je žiri izabrao Volvo kao najbolji su sljedeći:

Kontekst: Izbor drvenog poda stvara ekskluzivni osjećaj, ali još uvijek daje sveobuhvatan dojam. Savršeno predstavlja skandinavski dizajn - osjećaj relaksacije i samorazmatranja.


Tehnologija: Integracija tri glavna ekrana, vidljiva iz svakog ugla izložbene hale. Zaklonjena soba dozvoljava posjetiocima da iskuse nove tehnologije na inteligentan način.

Inovacija: Admiralski brod brenda - Volvo V60 Plug-in Hybrid je postavljen centralno i savršeno na podijumu. Ostali modeli su predstavljeni na optimiziran način i lako dostupni javnosti.


"Izuzetno smo sretni i počastvovani osvajanjem nagrade za kreativnost po prvi put u Ženevi. Čestitke svima koji su radili na razvoju koncepta i svima koji su gradili štand. To je veliko priznanje svima njima", kaže Anouk Poelman, predsjednik Volvo Cars Švicarska.

U zaključku je žiri naglasio da je uprkos centralnom smještaju u izložbenoj hali, Volvo štand dobro iskoristio sve kvalitete i mogućnosti koncepta. Transparentnost i otvorenost razlikuju Volvo štand od konkurencije. U konkurenciji za nagradu bili su još štandovi Smarta i BMW-a.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Kupio/la bih električni automobil:
Komentari (0)
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: