International Engine of the Year Award 2012
3
Nagrađen Volkswagenov 1.4 TSI motor
Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
http://www.automotosvijet.com/index.php/auto-tehnika/5255-motor-godine-1-4-tsi-problem-lanac-volkswagen-motor i je li ovo nagradjeno?
bas sam probao ovaj motor u skodi fabii rs 180 konjica neznam jel\' najjaci od tih 1.4 motora al je zuca samo takva cak pri visokim obrtajima ne vristi kako znaju male kubikaze jednostavno imas osjecaj da je 2.0, ma odlican motor
Može on dobiti i stotine takvih nagrada, kad krene u eksploataciju na svakih 1000 KM pod krinkom \'\'redovan servis\'\' izmjene 1/4 tog motora zbog nekvalitetnih dijelova, đaba se tješite
Nagrada vec sedmu godinu uzastopno. Audi je takodje vec trecu godinu uzastopno uzeo ovu nagradu za motor 2.5 20v. Jedini koji imaju vise nagrada od VW grupacije su BMW motori (ove godine uzeli nagrade u tri kategorije) Pozdravljam pljuvace VW-a i zelim im ugodan dan.