Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Većina nas vozi oldtimere. 20+
možda u šumskoj
dobar auto al vlasnik je sigurno neka poštenjačina
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Gospodine Nedime, da bi ste dobili pomoć od nadležnih institucija treba da dodate nacionalni ili vjerski predznak ispred imena manifestacije.
nevalja ovo klix. de nam malo politike i politicki desavanja servirajte. zato su poplave danas i juce.
Tristać je zakon...ovakvog je moj stari osamdesetih vozao...to su bila kolica 🚙🚙
Cuj 300.000 dobio ponudu,al je fol odbio.Oldtimer takvog tipa vrijedi oko 60-70.000€ Ali kao u Americi ima jedan od 2.000 000 $ Koje patka i papak novinar jos povjeruje.
Hrvat iz Kiseljaka vozi auto od 3 miliona dolara, majoriziran je do koske..
Skaka će podržati ako bude manifestacija oldtimer britvi i rustikalnih kožica. To mu je i domet, cudi me jedino da nije obećao pa slagao kao inače što radi taj vrli SDA podmladak i kuzmin...
tvoj domet je nepoznavanje značenja riječi "rustikalno"
@Kasperski Ne smijem napisati sta kompliciranije,ako proširiš fond riječi bojim se nećeš glasati za SDA više. Bolje ovako da domet tvog jezika budu Skakin chmar i kita,mirniji si ;)
bmw 2002 turbo
Kod nas ovo mogu imati sda kompanija i mafija nalegla oko njih.
Većina ovih auta je i danas na cesti, golf 1, fićo, lada, merc dedo itd.
kako u kojem entitetu
@Kasperski u FBiH najvozenije auto je golf 2.
Dobio sam dobre ponude za njegov otkup, oko 300.000 eura, međutim, to i nisu neke pare. Pola miliona KM i vise njemu nisu neke pare. Pa ne mozes BiH porediti sa Amerikom gdje su place prosjecne 8000KM i BiH 800KM.
Cuturicu, spusti se malo na zemlju, hahahaha, kaze 3 miliona 200 za mercedes otpisanih, kojeg je kupio preko nekog "prijatelja".....