Komentari (61)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ni za šta mi drugo i nismo... kamena s ramena, hrkljuš, klis...
Ljudi bar nešto pokušavaju,a vi tipkajte.
lol bagro chetnicka , gurajte p. vam materina , gurajte ...mi cemo da se trkamo sa 110 octana :D
ja ne bi ni miris dobio...
top svega mi hahahaha
Super zezancija :D
Svaka cast... originalno. Btw ko je snimateljica u plavoj suknji, zbog nje sam trku primjetio tek u 3. Gledanju...
Zato svi na elektricne automobile i nema zavisnosti od skupog goriva
@Litbarsky Koje crne elektricne, ne lupetaj...
@wildbillklixton Elektricni automobili nisu uopste tako blizu kako neki ocekuju, pogotovo kod nas. Danasnja tehnologija ne dozvoljava masovnu proizvodnju el. automobila jer jednostavno ne postoje resursi za proizvodnju vise od milijardu vozila koliko danas ima automobila u upotrebi, takodjer infrastruktura za iste ne postoji na 99% planete i proci ce vise decenija prije nego se to znatnije promijeni.
Vrh hahahah
bolje gurati auto nego po cijeli dan pusiti nargilu
Organizator Draško Stanivuković, koji je inače član stranke PDP, koji inace zivi u vili od 5 miliona Eura, koju mo je dao tata koji je medju ostalima najzasluzniji sto placamo najskuplje inmpulse u Evropi kao i najskuplje i najprljavije ugovore u telefoniji. Na proteste cesto dolazi "besplatnim" Audijem, Porscheom ili Passatom. Takodje ne koristi zmigavce u saobracaju kao ni ostala pravila i znakov i uvijek kad ga zaustave kmeci kako ga politicki zaustavljaju. Govno malo razmazeno!
Gura frajer karavana ... u pm mozga
Iduce sedmice bacanje kamena s ramena. Pobjednik dobija sljunak da izlije plocu
Samo nije fer trebale su dame da guraju a dzentlmeni da voze.
aaa majko uzeo passata i to karavana da gura 😂
Kolike su dnevnice kod ovakvih aktivnosti,i ja bih gurao za pare
Ustonamvrijemeprolazi