Fordova pretpremijera u BiH
0

Mustafa Nadarević u društvu sa novim Focusom

Sarajevo-x.com
Budući da novi Ford Focus još nije zvanično predstavljen u Bosni i Hercegovini, F-Autocentar je odlučio ekskluzivnu vožnju i testiranje ovog modela pokloniti Mustafi Nadareviću, te na ovaj način potvrditi njihovo prijateljstvo i uspješnu saradnju.
Podsjećamo da je u novembru prošle godine ozvaničena saradnja F-Autocentra sa popularnim glumcem Mustafom Nadarevićem, i njegov aktivan angažman u promociji automobilskih brandova, ulja i maziva koje zastupa kompanija F-Autocentar u Bosni i Hercegovini, tj. međunarodna korporacija MOTUS CEE na teritorijama BiH, Hrvatske i Slovenije.

Ford Focus je od izlaska na tržište 1998. godine i sa preko 10 miliona prodatih primjeraka, postao pravi favorit među kupcima širom svijeta zbog svoje vrijednosti, udobnosti i sigurnosti ali i zbog toga što je izuzetno zabavan za vožnju.

Novi Ford Focus dolazi opremljen tehnologijama i funkcijama koje su do sada bile rijetkost u ovom segmentu.

"Šest mjeseci sam uživao u vožnji Volva XC60, a sa novim Focusom čini mi se da neću osjetiti razliku, samouvjereno i u svom prepoznatljivom stilu", izjavio je Mustafa Nadarević.

F-Autocentar u narednom periodu najavljuje testne vožnje za sve koji su zainteresiovani za novi Focus, te poručuje da će Fordov novi kompakt oduševiti dosadašnje kupce, ali i da će svidjeti jednoj sasvim novoj generaciji kupaca Forda.