Komentari (195)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mi smo toliko zagadjena drzava da su ovi dizelasi samo kap u moru. Kad vidim sta sve ljudi loze to kad zadimi cijela ulica se pomraci
Ukinu akcize na benzin a dignu na dizel.. i eto ga.. benzin marka..svi ce biti eko-frendly ;)
Ekologija 10 bodova a novcanik deblji.. zar treba biti genije za te stvari? Samo, sta ce uhljebcici majkumu
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Svima puna usta ekologije a gdje god odu na izlet ostave brlog za sobom
Sve te dizelase u Bosnu,pa da i mi posaljemo keceve,dvice,suze na otpad
Nekontam zaśto u bosni baca se sve u peć,kad ima kanta za smeće..a sa druge strane se ćude odkud oboljena karcinoma povaćana.pa nebaca vlada u peć svaśta tako da nije vlada kriva neg narod nekulturan.a sad ove dizele jedva u bosni se ćekaju da se uvezu..
Nekontam zaśto u bosni baca se sve u peć,kad ima kanta za smeće..a sa druge strane se ćude odkud oboljena karcinoma povaćana.pa nebaca vlada u peć svaśta tako da nije vlada kriva neg narod nekulturan.a sad ove dizele jedva u bosni se ćekaju da se uvezu..
Hoćemo se usrećiti sa dizelašima novije generacije, uz naša usrana goriva. Kad servisi počnu udarati po džepu kukaćemo mi za euro 2 i 3 motorima.
uvijek neki Euro 1 incident napravi.....
Zato mene moja drzava dere porezima i akcizama a vozim Euro 5 motor na LPG. Iz mog auspuha izlazi čišća hava nego mnogima iz usta.
Ne moze
kako cemo mi profitirat od toga kace se masa tog zagadjivackog biti uvezena u bih!
Kako ne postoje? A eko test? 35 KMova? Svi problemi riješeni...
Malo smo zagadjena drzava kada dodje zima, pa jos trebaju zgazeni dizelasi od 500k da nam dodju i krenu bacati dimne bombe..
Hoćemo da nam država poklanja superaše besplatno .
samo da vas nabijem na svoj euro 6 kuJac, a i vas clanak...u ponedjeljak ujutro u 05:50 palim svog dizelasa na pola kljuca i idem da zaradim euro 1 platu!mrs
Dajte pogodnosti za kupovinu novih automobila, benzinaca i na prirodni gas, smanjite im cijene registracije i ostalih nameta.
Kome treba auto, kojim moze kruziti samo oko svoje kuce.
ne kontam? auta na struju prelaze 200 - 500 km sa 1 punjenjem