Ljeto u znaku skutera
4
Isporučeno 74 Peugeot skutera u BiH
Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nije ni preskupo 2-3 milje. a fino izgledaju. jeli se za ovo mora posebno polagati ili moze sa vozackom s kojom vozim auto?
od Peugeota, Citorena i Renaulta mi se odmah smuci cim im cujem ime, pa i ako se radi o skuteru...
mene peugeot slusa:D
V-Clic najveca prevara Pezoa, radi se kineskom motociklu Quinnqi V-clic, na koje pezo lijepi svoj logo. Ko ne vjeruje neka pogleda natpise na masinima na tom pezou. I najvaznije je da je potpuno identican skuter u BiH, kosta duplo vise samo zato sto su na njemu nalijepljene Peugeot. Kada god vidim nekog na V-Clicu na kome su nalijepnice Peugeot pomislim \'\'kakva budala\'\'!!!
na mom ležo\'
Nista bez talijana, Peugeot & co. im ne mogu primirisati u ovom polju ;)
Živio Tomos APN-4!!!!
hahaha....pa to je smece od motora napravljano samo da se kvari da bi se ljudi bogatili na preskupim djelovima.Imao jednom i NIKAD vise:)
samo jos da postoji zakon koji definise voznju ovih skutera,i opcenitno motora,i cetverotockasa
ja čekam kinesku verziju
Ma dobri su Francuzi,samo skupi su ŽARA
mars s tim francuskim govnima u makedoniju,solo gilera/piaggio solo italiano
Sve ce to ercegovci da kupe oni trose to.
a sve se nema a hiljadarke sjevaju