{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


F-AC i Ford nagrađuju

30.5.2012. u 18:09
9
1
F-AC i Ford nagrađuju
9
F-AC je u sklopu brojnih promotivnih aktivnosti tokom ovogodišnjih proljetnih mjeseci, organizovao i nagradnu igru u kojoj učesnici mogu osvojiti skuter Generic XOR50.

Nagradna igra traje od 29. maja do 11. juna, kada će biti održano javno izvlačenje u prodajnom salonu F-AC u Sarajevu u 17 sati.

Nagradna igra realizuje se u saradnji sa RSG i RSG1 radijom, na čijim talasima će slušaoci imati priliku čuti odgovore na nagradna pitanja. Svi zainteresovani trebaju u periodu do 11. juna posjetiti F-AC u Sarajevu, u ulici Džemala Bijedića 175a i odgovoriti na jedno od nagradnih pitanja, čime automatski dobijaju mogućnost da, ukoliko tačno odgovore na postavlajno pitanje i budu prisutni na izvlačenju, 11. juna, postanu vlasnici skutera ove austrijske marke.

F-AC kao ekskluzivni zastupnik automobilskih brandova Ford, Volvo, Mazda i Land Rover ovog je proljeća ponudio niz atraktivnih ponuda kojima kupcima nastoji olakšati odluku o kupovini novog automobila. Pored niza akcijskih cijena i servisnih pogodnosti, nagradna igra samo je dodatni razlog za posjetu jednom od salona u Sarajevu, Mostaru ili Banjoj Luci.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Kupio/la bih električni automobil:
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: