Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mopar nije \"kompanija koja se bavi doradom \"Chryslerovih\" automobila\" vec je dio Krajzlera koji proizvodi auto dijelove. Samo ime kaze: MOtor PARts !!!
Abarth 500 je tezak oko 1100 kg, a ima 135 konja. Dali ce sta bolje uraditi, vidjece se. Ali, kao sto rekoh, brateeee 18000 eurica je velika cifra za ćofiku
Danas je b\'ate sve skupo realno gledajući. Meni se sviđa jer ima prejake linije, relativno je malen (više opcija za parkiranje), neka bude stotinjak konja + nije teži od 800-900 kg (pun pogodak).
Tacno, nije da je sex, nego je bomba. Ali brate skupa igrackica. Ne vrijedi tih para dati za ćofiku
Autić je sex na 4 točka ili ti ga kotača.