auto
0

Milion posjetitelja autosalona C42

FENA
S prosječno 7.500 posjetitelja dnevno i više od 16.000 posjetitelja pojedinim vikendima (od čega 50 posto stranaca), auto-salon C42 je u 6 mjeseca postao pravi međunarodni izlog marke Citroën koji je do današnjeg dana vidjelo čak milion posjetitelja.

"U usporedbi s drugim konstruktorima prisutnima na Champs-Elysees, Citroën je odlično smješten. Njegove brojke su još k tome značajnije ukoliko zaključimo da je prosječno vrijeme posjeta iznimno bitno, iznosi 15 minuta i da su reakcije vrlo pozitivne", precizirao je Jean-Phillipe Vion, voditelj C42.

Sezona 'C-Sport!' koja je trenutačno predstavljena javnosti, objedinjuje vozila koja su obilježila legendu Citroëna tijekom njegove sportske avanture. Od gusjenice B2, koja je pokorila Saharu već od 1923. godine, do C4 WRC s kojim su Sébastien Loeb i Daniel Elena osvojili 4. naslov zaredom na svjetskom prvenstvu u reliju FIA, 'C-Sport!' priča o zalaganju Citroëna u automobilskom sportu. Zalaganje je obilježeno uspjesima koji dokazuju sposobnost inovacija Marke i pouzdanost vozila čak i u najekstremnijim uvjetima.