Debituje u Frankfurtu
0
Mercedes SLK55 AMG će imati 416 KS
Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
malo ovo auto, hoce biti zeznuto gu*iti u njemu. ko bude gu*io namucit ce se dok ga umoci
Mercedes je auto,a ostalo su kola.... Šta ti imaš poredit Mercedesa sa BMW-om..... Pa prije 20 godina se nije ni znalo šta je BMW..... Mercedes nije napravljen za trke,i jednostavno M-ovi su duplo skuplji od AMG-ova a auta su podjednaka....I što gledaš brzinu kad ni u jednog ni u drugog ne možeš dostići maximalnu brzinu na našim \"auto putevima\"
gorenje
idiote provjeri malo pa stavljaj komentare. ovaj novi motor moze proizversti oko 570KS samo je u slk-a smanjen jer je manji auto.
Koji ste vi pačenici nemate za kifle a nešto o mercu pričate
Očigledno je novinar ljubitelj mercedesa svaki dan po tri članka de ba jaro popusti malo ima i drugih auto-moto vijesti nismo svi papci i seljaci ljubitelji merca
o tom ti ja pricam ,mercedes najaci u svojoj klasi :)
pa zar je toliko teško priznati da će Mercedes biti bolji, jači, brži i u ovoj klasi, dakle da uporedimo klasu iz BMW-a, a to je Z4: najjača izvedba BMW-a Z4: 3.0 V6, 340KS, 450Nm Mercedes-Benz SLK55 AMG: 5,5 V8, 416 KS, 539Nm
BMW je za njega DZEKO !! BMW RULES !!
mercedes zakon ba
Ovo ce biti najaci tip kabrioleta na trzistu a i najljepsi . @amga ako vec poredis auta poredi bmwa Z4 sa SLK posto su u istoj klasi .
Ma kakav Mercedes, uzimam Bugatti Veyron, ha ja more se.
BMW M
imati ce 417 + onaj konj sto ga kupi!!!!!!!!!!!!!!!!! ja bi volio biti jedan od tih konja!!!!!!!!!!!!!!!!
Gdje su sada oni koji su pricali protiv BMW :) BMW M 4.4 motor - 578 konja Merc AMG 5.5 motor - 416 konja Ljep pozdrav