Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svabo i postenje.
i kažu pežo, citroen, reno... xD
@Movie na aparatima :)
@jandejode hahaha
Mercedes kupuje od talijana dizel motore u buducim vozilima
Jedino talijani ne varaju i ne fušere. Oni ti odmah kažu kupio si smeće od auta, nek ti je bog na pomoci.
Ljudi, manipulacije sa izduvnim gasovima je jedno, a kvalitet samog auta druga stvar. Prvo zanima državu, a ovo drugo vozače, tako sa komentari tipa - ne valja Mercedes, nemaju veze s temom.
da li će sada naši dileri mercedesa star line i slični pozvati kupce da im nadograde softver ili se ovo odnosi samo na EU
japanci zakon
U americi su ih manipulacije kostale do sada 25 milijardi dolara. U Kini isto puno para , tamo im ne moze pomoci EU i Merkel makcelarka , sto samo govori kolko je ta EU pravedna ..
@ljetozima u USA VW platio samo 1milijardu(to im je profit za mjesec dana) u kini su platili svi EU proizvodjaci manje od 250mil€. Tako da tvoja turska prica ne pije vode
ne vracam ga vala pa puklo kud puklo
Posaljite ih na Balkan i problem rijesen!
misliš da to već nisu uradili.
svi isti samo ovi ga prećeraju brate
Napravite još jednom m 123 240D i 124 250 Pa da znam da imam auto!
Volvo je klasa
lexus je klasa iznad
@VolvoXC90 kinez
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Neka dok pojeftini nafta
njemački kvalitet i poštenje... ha-ha-ha-ha 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣