Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa ovaj se čak više i ne može porediti sa konkurencijom, tačnije nema je u ovom segmentu, ako mu je i nekad konkurencija bio BMW M3, sad je definitivno više nema, svaka čast švabe!!!
zvjer !
Evo narode ovdje ima jos slika http://worldnews.com.ba/mercedes-benz-c63-amg-coupe-black-series-spy-photos/
www.brkateseljacine.lovebenz.com
jes ruzan ko ko.. transformersi u 3d
Ma hebo mercedesa i bmw-a...ja nemam za termi 14 KM
mogu oni biti seljacine koliko hoces al c amg do stotke ide za 4.3 dok m3 za 4.6s. zamisli sta ce tek biti sa ovom black seriojom
hahaha cuj fol konkurencija Bmw-u...halo fanovi Mercedesa,haj malo realno pogledajte u koliko kubika neko vise nagura konjskih snaga..Mercedes je pretjer\'o k\'o seljacina Amerikanac 6.2 motor a 500 ks..pa ljudi Boziji stara M6 ima 500 i kusur ks,zadnja 550,pa cak i strucnjaci kazu da je Bmw auto za adrenalin i sportskog duha...nek se Mercedes prifati maybacha i ostalih predsjednickih automobila...realno ! izvolite http://www.youtube.com/watch?v=uBArvirNN9k
sa cijenom koju imaju AMG black series konkuriraju audi RS6, bmw M5,M3 gts,ferrariju, porscheu i slicnim. Nezavisno od segmenta, gledajuci samo cijenu.
Benga cao. doslo je vrijeme mercedesa kad su u pitanju preformanse :)
Dobro je više auto doktor, smiri malo!
Za odrzavanje ovakvih masina ,,,pogledajte na YouTube,(VIDEO) dva profesionalca ,ukucaj ---(autodoktor)--