Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pritisneš dugme,pliva :)
spaceship facelift
Toliko moze i tesla sa motorom od mjesalice.
I kaze Ferrari, Lamborghini, Porsche, McLaren, nema bez Schwabe nista. :))))
@0ptIII Ovaj smajli na kraju recenice trebao je uputit znak da je ovo gore sarkasticno napisano, s ciljem da nasmije i ismije ljude koji stalno pisu poznate fraze " bez svabe nema nista" tim prije jer je i sam Porsche svabski ( Mercedes i Porsche imaju sjediste i porjeklo u Württembergu-Stuttgart dijelu pokrajne u kojem zive Schwabe ( da i to razjasnimo, posto mnogi nazvaju sve njemce svabama ). Ferrari, Lambo i McLaren su vrhunski proizvodzaci, ali daleko od toga da imaju dusu, barem za mene.
vala, bolje od moga golfa 2. sto je jes ali opeta dze da stavim vrecu kompira i kupus ovdze to nemore da stane
kod mene u golfa 2 moze stat od aviJona hahahaha
Kurčevača koju mogu gledati samo na ovaj način...jer para za više nema.
Ucini mi se audi.
Moj ti naudi :P
@Glupan98 mozda bi mi godio hahaha, zajebajem se al fakat s prijeda lici malo, navuko sam gnjev merdzinih fanova a znam koliko su oni ludi za njim.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ispade na kraju samo zatvoreni tip F1 bolida.
Najbolje nema alternativu.