Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kako se meni svidja Mazda 6 zadnje generacije al ne smijem majkumu da je uzmem, samo sam jednu vidio u gradu. Kako za dijelove i održavanje, jel bolja od Arteona recimo, ima li neko neposredno iskustvo
Kakvi dijelovi??? Japanac je to, netrebaju ti dijelovi. VW otpad je sasvim druga prica.
Prednja maska i farovi,korak nazad u odnosu na šta su do sada nudili. Inače odlično auto. 12 godina vlasnik Mazde 6
Mazda vec desetljecima je najbolja japanska kompanija. Jedini uvoze auta iz japana. Uskoro se ukidaju carine izmedju Eu i japana za automobile. Ima da ih Mazda pregazi u europi. Vec sada svaki njemac s malo razuma vozi mazdu ili drugog japanca.