{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Mazda u Evropi uvodi aplikaciju MyMazda

S
16.1.2012. u 14:45
0
0
Mazda u Evropi uvodi aplikaciju MyMazda
0
Mazda Motor Europe predstavlja novu zgodnu smarthphone aplikaciju MyMazda (MyMazda App) i to besplatno za sve Mazdine kupce u Evropi.

U prvoj fazi aplikacija će biti dostupna za vlasnike iOS uređaja (iPhone, iPad i iPodTouch), dok će se u narednim mjesecima proširiti i na ostale Android i Blackberry mobilne telefone. Uz ostale funkcionalnosti, aplikacija će korisnicima omogućiti brzu i direktnu vezu sa centrima za pomoć na cesti. Uz pomoć MyMazda aplikacije, kupci Mazde biće među prvim vlasnicima vozila u Evropi, koji će informacije o svom automobilu, kao i servisnu historiju, imati dostupnu u svakom trenutku na bilo kom mjestu.

Nova Mazdina usluga ide ruku pod ruku sa jedinstvenim Mazda Digital Service Record (DSR), koji u centralnoj bazi podataka bilježi sve relevantne informacije o Mazda vozilima. MyMazda aplikacija maksimalno koristi DSR sistem omogućavajući registrovanim korisnicima pristup pohranjenim informacijama vezanim za njihovo vozilo, servisne podatke i detalje korisnika. Putem jedinstvenih pristupnih podataka vlasnici, koristeći novu aplikaciju, mogu upravljati svojim podacima.

Mazda Motor Europe predstavio je novu MyMazda aplikaciju u decembru prošle godine na sajmu automobila u Bologni u Italiji i već je dostupna kupcima u Rusiji. Početkom 2012. godine dolazi na raspolaganje i na drugim evropskim tržištima.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Kupio/la bih električni automobil:
Komentari (0)
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: