|

Mazda - lov na Zoom-Zoom

Mazda - lov na Zoom-Zoom
0
F
FENA
17.8.2006. u 09:25
0
komentara
0

dijeljenja
Mazda - lov na Zoom-Zoom
Mazda Motor Europe objavila je službeni početak Zoom-Zoom foto takmičenja koje će trajati do septembra ove godine, s novom Mazdom MX-5 Roadster Coupeom kao glavnom nagradom.
Svi Evropljani se ohrabruju da pošalju fotografije, za koje misle da odražavaju Mazdinu Zoom-Zoom filozofiju. "Uzbuđenje koje smo osjetili kao dijete jureći niz brdo na biciklu, to je bit Zoom-Zoom osjećaja", rekao je Masahiro Moro, potpredsjednik marketinga u Mazdi Motor Europe. "Ovo uzbuđenje pokreta je ono što Mazda želi isporučiti sa svakim automobilom koji dizajnira i proizvede.

Cilj foto takmičenja je uhvatiti pokret u jednoj jedinoj fotografiji. Bit će to izazov, ali vrijedan truda, jer će pobjednik moći iskusiti što Zoom-Zoom znači svaki dan sa novim MX-5 Roadster Coupeom".
Svi se pozivaju da šalju svoje digitalne fotografije na zoomzoomphoto.com, i glasaju online za svoje omiljene slike, do završetka natjecanja 18. septembra. Online glasovi će se tada prebrojati te će se napraviti pred-lista od 30 fotografija.

Tada će žiri, u kojem će biti dva profesionalna fotografa, Dingo i Bo Hylen te poznati kreativni direktor Eddy Greenwood, izabrati 10 pobjedničkih fotografija.

Pobjednici će biti objavljeni online 25. septembra, a ostalih devet takmičara primiti će nagrade koje uključuju Bose® audio sistem, dok će glavna nagrada, Mazda MX-5 Roadster Coupe, biti predana dobitniku na ovogodišnjem Pariz Motor Showu.
Prijavi grešku


Komentari (0)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...

Trenutno nema komentara na ovaj članak.