Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Imam ovu verziju ali sa benzincem 2.0L i 160 KS i mogu reci da auto ne namjeravam mnjenjati dok god ide. Odličan spoj male potrošnje i sportskih odlika, do stotke ispod za 7 sekundi.
E hebiga jaro...Valja ti je onda vozat jos sto godina :-))))
Kupujem novu Mazdu :)
Mjera :-)
extra
kvalitetno vozilo u svim segmentima. još samo da naprave motor do 2 litra ali 150 i više konja. jbg onaj 2.2 je super ali ubiše dažbine
@Svercer ali registracija za 2.2 motor od 150 konja (novo vozilo) cca 900KM. puno brate ako se uzme u obzir da je ispod 2.0 ista registracija cca 250-300 KM jeftinija.
Nije skup ni za trosit ni reg, al zato dijelovi. NE HVALA.
mazda je godinama uz toyotu najpouzdanije vozilo tj.. ovo auto se jako rijetko kvari
Moze li meni jedna crvena,ista k'o na slici? Hvala. 😂
A sto ne bi moglo? 😁
Haha :) e ne moze to! 😁