Bogata ponuda polovnih vozila
0
Licitacija za polovne Hyundaije
Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jedan od direktor prodaje Hyundaji ne vozi auto koje prodaje. eto toliko o kvalitetu
hyndai je sasvim ok auto za tu cijenu.......to sto direktor voza drugo auto nije zato sto nece da voza hyndai nego zato sto je bosnjo pa mu sve drugo osim audi/vw/merc je licna uvreda......
Neznam ljudi, ali ako zaista mislite da Hyundai losa auta pravi onda definitivno grijesite.Zivim u svabiji vec evo haman 10 godina, i u firmi gdje radim imamo puno koreanaca,koje cesto sluzbeno vozim i mogu reci samo da su udobna,izdrzljiva,i pouzdana u odnosu recimo na VW koji se stalno kvare, neki im kufer uvijek fali,dok ovi koreanci kao ni Japanci skoro pa nikako. Privatno vozim Japanca poslije VW (tipicno bosanski),koji su vise bivali kod mehanicara nego kod mene, i nevjerujem vise ikada da cu kakvog Svabu voziti pored sveg respekta samo za izgled njemackim autima.
sta vam je papci pojma vi nemate sta je hjundai to je extra auto ja znam iz iskustva jer ga vozim a ti za sonatu kupi sebi gaca za 120km
neosporno je da su korejanci podigli i kvalitet i nivo prodaje..I Kia i Hyundai..malo još da spuste cijenu da bi običnim gradjanima bilo dostupnije..
mogu mislit kolike su cijene..naravno ,početna je šatro niska..što frajeri ne spuste,odmah bi prodali..
evo ja dajem 75 KM za bilo koje auto sa licitacije! ako se dogovorimo za sonatu, nudim hladno 120 KM i kilu kafe. Hvala!
nebi novog da mi ga poklone
nece ih niko?