Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
preoštre i grube crte. vozilo izgleda prerobusno, kao nekakav mutant brzog gonzalsa strong mena. bez imalo elegancije a enterijer ko u nekoj mermernoj grobnici. sjedeš u auto a osjećaš se kao da si aparatu za magnetnu rezonancu, snimaš neku opaku bolest. ne znam, ali mislim da se normalan čovjek u "ovome"ne bi osjećao normalo. ostavilo bi posljedice.
sranje u bojama,sta ocekivati kad se zna koja je firma vlasnik,najbolje nek ga prodaju sa 1.6tdi,bice najprodavaniji odma :D
"Folk je narod turbo je sistem ubrizgavanja goriva pod pritiskom u cilindar motora sa unutrasnjim sagorijevanjem Turbo folk je gorenje naroda svako pospjesivanje tog sagorijevanja je turbo folk, razbuktavanje najnizih strasti kod homo sapiensa"
Bošnjama ovo nije nešto ali može proć.
TRŽIŠTA su: ''Kina, Njemačka, Rusija, SAD, Velika Britanija i Bliski Istok.'' DRUGI nemaju PARA. - saopšteno je iz LBGNI-ja.
cuj Lambo pravi terence sad treba Lada napraviti sportski kupe
kucaj lada raven ;) doduse koncept je al eto :D
nije los, primio bih na poklon ovaj auto i sa zadovoljstvom koristio