Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
mozel zamjena za golf 2 solidno ocuvan ?
I kako s ovim na Sedrenik?
dobar dobar, samo nek nije citrojen, peužeojt ili renol
kako je savrsen :/
Lamborghini - dok mi ga dudlash, on se dimi !!!
A i ti si toliko glup, da pišeš prave gluposti ;)! Nigdje u tekstu ne stoji da je 1, već da je 2008 proizvedeno ih 21! Ne mogu ovih likova što dođu ovdje samo da bi kontrirali, komentarisali tekstove samo da bi ispali kao pametni, a u velikom broju slučajeva je to rijetkost da su pametni :)!
Ma golf 2 zakon . btw nije platio kutiju nec auto -.-
jako jako zanimljiv podatak
ima jedan ovakav u kiseljaku , jedan vlasnik benzinske pumpe ga vozi ...sve posteno zaradio buhahaha
sad ce bosnjo napisati golf dvica zakon
kao prvo : model REVENTON je proizveden u nekoliko desetina primjeraka ako ne i stotina tako da ovo nije jedini primjerak u svijetu a kao drugo vi kasnite skoro 5 godina sa ovom vijesti a i koga interesuje sto je dopremljen u kutiji a lamborghini sve svoje modele salje na ovaj nacin tako da je ovo toliko glupa vijest da niste svjesni
jedno remek djelo tehnike i dizajna....
Ako ima opremu ko moja T2 moze kljuc za kljuc zamjena
Tražite posao? Posjetite nas na prvoj društvenoj mreži za poslove Job ba
@Cuclo mi kitu, bjedniče! Ko si!
Ovako je svojevremeno i meni \"s pake\"t dostavljen
jes ruzan mamicu mu njegovu..