Nekoliko varijanti
0

Lamborghini Urus u virtuelnom svijetu već dobio nove verzije

Klix.ba
Dan nakon predstavljanja Lamborghinijevog Super SUV-a osvanuli su renderi na kojima se može vidjeti kako bi Urus izgledao u S i SV verziji, u "policijskoj uniformi" pa čak i kao pick-up.

Iza kompjuterskih rendera Lamborghinijevog SUV-a Urus, čiji 4-litarski biturbo V8 motor na obje osovine isporučuje 650 konjskih snaga, stoji Rus Aksyonov Nikita koji je pokazao kako bi Urus mogao izgledati ako se u Lamborghiniju odluče za uvođenje još snažnijih verzija s oznakama S i SV (Super Veloce), a u bonus spadaju fotografije Urusa u policijskom i "pick-up" izdanju.

Ako u Lamborghiniju uopće razmišljaju o Urusu s oznakama S i SV, prema dosadašnjim vremenskim intervalima za uvođenje snažnijih verzija postojećih modela koje u italijanskoj automobilskoj kompaniji prakticiraju posljednjih godina, još snažniji Urusi mogli bi se pojaviti u narednih nekoliko godina.

U odnosu na njih, italijanska policija mnogo ranije bi mogla dobiti Urus koji je prilagođen za obavljanje policijskih zadataka, što ne bi trebalo biti iznenađenje s obzirom na njihovu dosadašnju saradnju.

U stvarnom svijetu Lamborghini uveliko radi na hibridnoj verziji Urusa čije je skoro uvođenje u proizvodnju već potvrđeno.