Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bolje živjeti 100 godina kao milijunaš, nego sedam dana u bijedi.
Šta kaže lamborgihini ne pravimo mi reklami, da se vrte ljudima koji ih ne mogu priuštiti, naši kupci sami znaju za brend. Haman je pandemija malo srozala pa se pokušava koji prodati 😂😂
Koji debilizam
kako je lijepo biti bogat i socijalno distanciran od napacenog Balkanskog primitivizma i nacionalizma...valjda ce mi se ovakav san ispuniti u nekom drugom zivotu.
Nije SOCIJALNA, nego je FIZICKA distanca. Ili stvarno se treba iskljuciti u potpunosti iz svijeta, na Himalaje otici i meditirati?