Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
da se najezis; malo je reci da je lijep lambo ...
koliko ti je trebalo da dođeš do tog zaključka? hajde, nadam se da ćeš ubrzo nadoći da \"koda\" kao riječ ne postoji u našem jeziku...da pripomognem, to su dvije riječi \"kao da\" odnosno \"k\'o da\" ...živio i da nam budeš brz, ne kao lamborgini, ali bar kao golf trojka.
Ovako istog ja dao ciganima neki dan :D
@kasano Rece jedan bosnjo koji vozi Golf II diesel :) :)
Bio avio show jucer, bili avioni iz HR, Turkse, Italije, Njemacke, Svicarske, Svedske, Holandije, te vojni avioni iz USA, UK, od Nata itd. Bilo preko 100 razlicitih modela ... turci jedini otkazali svoj nastup -
1:41 turski Herkules u Danskoj :-) Kad tad....
@Ameddedic sjedi 4+ Eminaa moze to bolje, sjedi 3 a ti Ameddedicu vidimo se opet i evo ti jedna mala 2
Ovo u mom gradu u Danskoj Aalborg
Dali se Čevapčići pišu sa meko ili tvrdo č? Što volim polemiku levata to je \"drama\".Članci i nisu čemu, ali su komentari uvijek da se čovijek nasmije dobro.
Ja bi SVE dala samo da mogu da se provozam u ovom Lambu
samo je ovaj video dobro star i vec vidjen vise puta,kasnite po obicaju
@Eminaa Veznik \"ili\" se ne razdvaja zarezom samo kada se vežu riječi, ovdje je u pitanju fraza \"ili znaš ili ne znaš\". Ovako bi ta rečenica izgledala da zareza nema: Diplomski s tim nema veze ili znaš ili ne znaš pisati. Ko je tebi predavao jezik? Bajk je anglizam, kao što su \"menadžer\", \"rival\", \"šoping\". \"Zgore\" je tipkarska greška. Prije nego se usudiš replicirati nauči nešto. Poslije zareza ide \"spejs\" (pazi, opet anglizam). Rečenica počinje velikim početnim slovom. Rečenica se završava tačkom. Samo si dokazala da je pismenih ljudi na portalu jako malo, nažalost.
@za prethodni komentar : riječ \"bajk\" nije riječ nego sleng,dakle nije joj mjesto u pravopisu. prije veznika \"ili\" ne ide zarez zgoreG a ne \"zgore\"... blage veze ti nemaš,nek piše kako ko hoće,svi se razumijemo i više nego dobro
Izvini nervozni, onaj ko je pismen o pravopisu ne razmišlja, kontaš? To ti je isto kao kada naučiš da voziš bajk, do tada ti je sva pažnja usmjerena na vrtnju pedala i ravnotežu, kasnije gledaš pejzaž. Onaj ko mora misliti dok piše i guglati riječi u koje nije siguran je nepismen. Diplomski s tim nema veze, ili znaš ili ne znaš pisati. A ako već koristite pisanu formu da biste se izražavali nije zgore da vam se ukaže na greške. Usput, na portalu nema 20 pismenih ljudi.
Predavao mi je davno. :) Strasno dobar profesor!
\"Što mu složi forsaž :D\" hahaahahha...Koda ti je Bajic predavao.
najjači su mi ovi što ispravljaju pravopise po forumima,pa svako piše kako mu je lakše,\"ne znam \" se piše odvojeno,a NEZNAM se piše iz ćeifa...šta vas boli tuki dal neko piše sastavljeno ko da il koda...to je forumska priča ne braniš diplomski.... a što se tiče videa,slažem se da je dobar marketinški trik,al da je besmislen po formi jeste....poredit nešto što nema apsulutno nikakve veze ni po čemu se može iskllučivo radi marketinga....mogli su ga isto uporedt s podmornicom npr. pa opet NEBI (il ne bi ) značilo da auto može pod vodom ić...bolje da su ubacili kakve dvije gole sisulje,makar da vidimo šta zanimljivo,ovo je davno isfuro fazon