Ponuda na eKuponu
0

Kupite godišnju članarinu u BIHAMK-u

Sponzorirani članak
Ubrzo nakon uspješno okončane prve regionalne ponude eKupon je odlučio obradovati sve bh. građane ponudivši im godišnju članarinu u BIHAMK-u. Riječ je o članarini za Auto touring pomoć (ATP) koja uključuje pomoć na cestama Bosne i Hercegovine, Hrvatske, Srbije i Crne Gore.

eKupon je ponudio svojim korisnicima popust od 50 posto tako da za cijenu od 14,60 KM umjesto 29,25 KM stiču mnoštvo pogodnosti koje nudi ATP paket.

Pored besplatnog članskog set paketa, kupci imaju besplatnu intervenciju patrolnog vozila Službe pomoć na cesti, besplatan prevoz vozila havarisanog u saobraćajnoj nezgodi i besplatan prevoz vozila u kvaru jednom godišnje na području BiH, Hrvatske, Srbije i Crne Gore.

Pravo učešća u akcijama sezonske pripreme vozila u organizaciji BIHAMK-a je, također, dio ovog paketa, kao i jedna od usluga u servisnim radionicama BIHAMK-a.

Uplatom članarine, član ima pravo i na popust od 15 posto na usluge prevoza neispravnog vozila na udaljenosti većoj od 25 km od mjesta utovara te pomoć prilikom traženja neophodnih rezervnih dijelova za učlanjeno vozilo i pravni savjet iz domena saobraćaja.

Ostaje nam samo da se nadamo da će eKupon i dalje nastaviti sa iznenađenjima i da će nam priređivati velike popuste. Do sada je kupljeno preko 3.700 kupona i ušteđeno preko 67.000 KM.