Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
zanimljivije bi bilo da poklone zimske gume koje u tom slucaju vrijede tih para... nego pisljive plastike...
A ima li kočnice, ili se zaustavlja u drvo, kuću ili ogradu?
Pa poslije svih nemilih dogadjaja, Toyota bi poklanjala automobile, a ne samo opremu. Al opet lajkam ovo cudo.
Nije da nema Toyota istinskih terenaca i SUV, ali RAV4 odavno vise nije SUV nego crossover. Mene samo interesuje kako smo dozvolili da nas proizvodaci prave ovolikim budalama, 2000 KM za sta za dvije sipke metalne i malo usminkanog odbojnika i onda jos se drznuti pa nazvati to WINTERPACK.
rav4 rulesssssss
Qashqai je RENAULT
A u cemu je razlika? Oba imaju samonosivu karoseriju bez sasije, pogon 4x4 i slicne su velicine. Ne bih bas rekao da su toliko razliciti.
@Halid kao sto ti kašež \"kaškai\" je Cross over a Rav4 je SUV znači dva totalno različita vozila
meni je bolji nisan kaškai sto puta
Ja mislim da bi ova Toyotica trebala biti zaista jedna od ozbiljnih alternativa svima sto se odluce na kupnju vozila u ovoj cjenovnoj kategoriji.
brate dragi pa citate li vi sta pisete uopste :( prva recenica 12312 gresaka, odma ti se ne cita dalje :(