Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
...chevrolet cruz?
puštaj u prodaju
svaki subaru je moćan ali bošnjo ne vidi dalje od vw
gluplje auto ja u zivotu nisam vidio pa da sam ja crto bolje bi nacrto i ako sam iz likovnog uvijek 2 imo
Zato si i imao 2, jer ne vidis ni u cemu ljepotu. Ali vjerujem da si Golf mk2 zmireci crtao!
ja konto opel insignia
Opaaaaa, napokon i izgled kod subarua, e ovo ce biti vozilica i po...Taj motor i taj pogon i jos prelijep izgled, da nisam siromah, od novih auta ovog bi izabrao :-)
LEVORG je samo zamjenio legacy, jersu neka trzista se zalila na ime .,, pederi sta vec,., a sti je razvio i novi motor prica se oko 350ps, turbo potpomognut elektromotorom,. prodrive je dobio nalog da pocnu pripremu novog bolida za WRC, testiraju se neke komponente,. samo ako uzmet Outback, u BiH nema servisa, ja sam se patio godinu dana, greskom svratim do bunje i kazu mi svicice neidu na taj motor jer je to dizel,., ej25,., hota nesto malo ko zna al nema software,