Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovaj auto nema smisla... Odlican je, ali kad spucaju cifru, padne sve u vodu! Neko ko ima 150 000 KM da izdvoji za auto i ko trazi SUV-a, sigurno nece ovo kupiti... ima tu i boljih vozila!
Slazem se sa komentarom iznad... neki proizvodjaci auta pretjerivaju sa cijenom svojih modela ali mislim da je to do nas jer svi prvi ja koristimo audijeve modele dosta vw i tako to , mada trebalo bi se okrenut kao npr Kia-ji imaju super liniju i fenomenalne motore koji su mali potrosaci (7 god garancije) a prihvatljive cijene..))
Kad je \"obični\" Q5 - 70.000-ak KM, mogu mislit kakva će cijena ovog čuda bit! Audi inače nije normalan s cijenama...
Ja od svoje plate mogu kupiti dvije gume za ovo cudo, na rate....