Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
čim je ovo LINE u igri, nema ništa od povećanja snage motora, samo šminka koja puno košta al izgleda dobro, nema šta
Niste objavili perfomanse....Kad bi znali kako je nasviran mogli bi i komentirati. Inače dizajn ukupno osrednji. Istina je da u ovoj klasi ima jako malo nasviranih sportskih jurilica, a ako to i jesu onda je to diskretno urađeno, vjerojatno zbog cijene koštanja.
Nidje veze kombinacija. FR je kod Seata oznaka za napucani sportski model, ako se dobro sjecam, a ovaj Mii je jeftini gradski malac. Prema tome, za one koji traze mali gradski jeftinjak FR model ce biti preskup, a oni koji traze sportske performanse nece ni razmisljati o ovoj kutiji od cipela na tockovima. Predvidjanje: Mii FR nema trziste i prodace se mizerno malo primjeraka.
@123 V W UP = Škoda Citigo = Seat Mi Ali ti bi trebao znati kad vec komentarišeš da Seatova vozila sa oznakom \"FR\" nisu ona obicna ni po opremi ni po motorizaciji.
vw up drugo pakovanje