Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
tata hocu to auto za rođendan! tvoja miljenica ***
pa ovo je jasno vizija novog spaceka. najavljivali su prije nekoliko godina da bi se nasljednik spaceka mogao uskoro naci u proizvodnji.
interesantno je da je ovaj koncept prikazan...paaaa ima barem 6 mejseci. Nedavno cak i provozan po Parizu rame uz rame sa novim GT konceptom na proslavi 90.godisnjice Citroena. Sarajevo-x.com ocito kasni ;)
Das chelik. http://www.24sata.info/vijesti/crna-hronika/17053-Teska-saobracajna-nesreca-Cetiri-osobe-poginule-udesu-kod-Doboja.html Akcenat na \"lakše\".
ja auta i govana
Kako je ruzan... Uostalom, La Plastique...
pljunuti ja
Ja mode i gov.ana...