Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ma da je dobar svak bi ga vozo
iRobot kopija
http://www.mkt.gov.ba/bos/dokumenti/zakoni/?id=291
ko kaze da su folije zabranjene?
al si ti glup u pm. To nisu folije hajvanu jedan, nego bukvalno panorama monitor unutra, vidis li te retrovizore, to su ti kamere!
ja mislim da neki nisu skontali (STO JE TUZNO) da je ovo samo figura dizajnera i konstruktora nije cestovno auto,nego vjezba i istrazivanje mozda odredene detalje implementiraju u proizvodnji
Lailaheillelah :B
nije ovo mza nase ulice tankodroma..Golf 2 je zakon..
Da nije koncept,sad bih kupio jednog :D
nidji veze :S... po zakonu ova stakla nemogu da se stavljaju na automobile....
vec ga vidim kako se penje na nase trotoare, kako se probija kroz snijeg i ostavlja ove fine tockove u rupama od ulica, kako ga na parkingu zakaci dvojka, kako premre od straha na semaforu kad dvojku vidi da se priblizava, kako, kako ga navece vrane u kakaju... audi, auto za bh cesta!
Znaci jedna guma ce kostati 20 000 eura... :D
erotika
Evropska unija will give me one this
Narode, ajmo se sad malo utegnut, znači smanjiti malo potrošnju, pa da kupimo meni ovo auto. Ja mislim da sam ga zaslužio. Eto, znači vi skupite lovu za osnovnu verziju, a ja ću izganjati lovu za dodatnu opremu. Vaš Špira.