Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
GDJE JE OVAJ VIDIO SLICNOST S AUDIJEM NIJE MI JASNO OVO JE ZA AUDI SVEMIRSKI BROD AUDI PRAVI LIJEPA VOZILA ALI TO JE ZA SREDNJU KLASU OVO JE VRH
http://shabany.byethost7.com/ -> Testni website za ljubitelje automobila i tuning servisa. Uploaduj sliku svoga auta i pusti druge da komentarisu.
Pa postoji Peugeot 2.0 HDI i od 136 KS (sada ima i od 163 KS) i 1.6 THP sa 204 KS, kao i što postoji Golf 1.9 TDI od 90 KS i 1.9 SDI sa 70 KS (e tek ovaj zaslužuje strahopoštovanje). Postoji i Megane RS sa 265 KS koji košta cca 40 hiljada i koji je najbrže komercijalno auto sa pogonom na prednje točkove, ali opet je raji lakše dat 60 milja za Golf GTI 210 KS, iako je po svim testovima RS raketa u odnosu na GTI. Naravno, Švabe imaju M3, AMG itd. itd. ali se za takve zvjeri mora iskeširati brdo para tako da nisu baš dostupni za nas smrtnike.
Zato brate sto naprave Peugeota 2.0 HDI i ima 66kw tj.90hp i kako ce izazivati strahopostovanje
Dobar lexus. Ali ne vezano za ovu temu, moze li mi neko reci zasto francuska auta nikako nisu cijenjena i ne izazivaju strahopostovanje na cesti kao recimo lexus audi merc alfa opel vw i slicno...
Od toliko auta na svijetu, tebi lici na audija. Jarane ti ne znas razlikovati frizider od auta.
prekopirali su prilicno sa audia...
...plavi dragulj...