I Englezi spremni za Njemačku
0
Land Rover pripremio Defender budućnosti
Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nemoj nam ti vise preporuke davati.... Unaprijed zahvalni.
šta je ovo nemaju ideja pa kopiraju yeti
Dexteru. Touareg nije terenac već SUV. Šta ćeš kad ti crkne jedan od 380 senzora na Touaregu negdje u Keniji a do najbližeg ovlaštenog servisa koji ima dijagnostiku i kompjuter ima 1.800 km?
Ako neko zeli da kupi terenca,preporucujem touarega.Po meni nabolji terenac,jest da vw sere sa opremom(preskupa je,a ne dodje nista u paketima),ipak ko ima para moze sebi priustit. :S
Ako bude od ovih plastika bice smece kao i Freelander! On treba da je visok i podvožije od debele željezne konstrukcije! Nek uzmu istu konstrukciju koja već valja unaprijede motor i malo pametnije srede unutrašnjost kao i vanjski dizajn, ostalo ne dirati!
Koliko vidim neki detalji su preuzeti iz postojećeg modela, što je bio zadatak projektantima: krov koji se koso podiže, rezervni točak na vratima, oštri rubovi, ravne površine. Ono što mi se ne sviđa a što će i tako biti promjenjeno do trenutka kada koncept postane produkcijeski model jeste ova maska koja me previše podsjeća na Freelandera.