Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Haj ne rise. Da na ovom auti stoji oznaka VW rekao bi da nema boljeg.
nista dok nasa fabrika alija dzerzelez u gluhoj bukovici ne izbaci prototip betmenovog automobila.
kad pogledaš one stare kedije, imaju stila, ovi novi imaju vrhunski dizajn, al nemaju duha kao stari modeli npr. Coupe de Ville, na ovakvom auto može slobodno i pisati kia, hundai, ford, opel, bilo sta... da ne pise kedi, ne bi ga ni poznao kao takvog.
sta ti je nas balkanosanac :D kadilak kad je pravio zracne jastuke u vjesanju, ugradjivao tempomate, klimu, servo i podizace stakala evropska autoindustrija je izmisljala tocak.
J-b.g sad, ako ti ne valja onda idi u Atlantu. Koji naucnici Nikola Tesla, Mihajlo Pupin, Albert Einstein...? Koji prvi automobil, Mercedes?
jesu vala glupi,napravili prvi automoil na svijetu odletili na mjesec dok su tvoji u bosni citao o nasrudin hodzi,imaju vise inovatora u tehnologiji od citavog svijeta,stvarno su pravi glupani a auta im nista ne valjaju,fuj da mi je. ne mogu da skontam sto se bosanci nafuravaju na evropu a evropa nas drzi u toru i ne zeli nikako>>
Slazem se s tobom. Nikad nisu znali napraviti dobar auto! A i ovo im je nacrtao neki Europljanin... Glupi Ameri...
opet stara vijest
Ti selj.acino jednostavno ne znas za nista osim bmw-a atile i njemacke
prelijepo auto, ali cijena zeza... osnovna je preko 220k $
Ameri jednostavno neznaju da naprave dobar automogil