Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nista mi nismo napravili to su nijemci postavili svoju fabriku u vogosci
Sjecam se kraja 1990-tih kada je Golf 4 bio nov novcat, a u to vrijeme jedan lik kupio Golfa 3 koji je ono bio sminka auto. Mi na derneku, slavi se, pije se, pjeva, a lik na prozoru cijelo vrijeme stoji i gleda u auto i strahuje hoce li mu ko ukrasti. Nije ga smio pustiti iz vida. Ja imao Opel Corsu onu staru, niko je nece, otkljucana znala stajati, zaboravim nekad vrata zakljucati. Eto sta ti je VW ni derneciti ne mozes s mirom.
Ako ide ova ruskinja uz njega, kupujem!
@Only SA budalo suti , trebali bi još da ti plate hahahahha
bezveze..isto skoda fabia
dolazi u obzir koa slijedece poslovno auto
Za kupusa i drva rodio se
Za kupusa i drva radio se
"Čadi" :-)
ako dodje uz njega ova na cetvrtoj slici uzimam
Joj opisa ko' roman, a ustvari je rijec o obicnom magaretu 🤣
kliknes da vidis kakvih zena, kad ovaj stvarno auta sliko.. pih
Mozete vi predstavljati taj nekakav VW Caddy ali surova cinjenica je da vecina komercijalnih vozila u BiH i na Balkanu su Renault, Peugeot i Citroen. Francuski motori su poznati po izdrzljivosti i dugovjecnosti, sjedista su im udobna, naprosto u segmentu malih vozila za komercijaliste, dostavljace poste, dostavljace pizze itd, najvise se francuska auta voze. VW-a dosta manje ima.
Ne voze se sto su kvalitetniji nego zato sto su jeftiniji.
Kanta, kao po običaju. A zicevi, nema lošijih. Klasični Foljks vagon.
jel ovo reporter klixa dosao u ovom Caddy-ju kecu :D
jaaaj jest meni bilo lijepo dok sam bio sa onom djevojkom iz Kragujevca, a živila je u Novom Sadu ma nikad je ja necu moc zaboravit, ama bas nikad najljepši period moje mladosti, mog ludovanja je upravo taj proveden sa njom volim te !!!!!!!