Rad mladih dizajnera
0
Fascinantni Bentley budućnosti
Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
dobar fol, al ustikolina je u federaciji, može recimo miljevina, e tamo je sve go intelekualac
Lazete vi SA-x!!! Autorska prava na ovaj dizajn pripadaju presvetlom srpskom narodu, tacnije trojici visoko edukovanih srpskih mladica iz predela severne ustikoline, iz onih 49% teritorija koja historijski pripada srpskom narodu.
Ovi Bentli me podsjeća na one modernističke, futurističke satove koji su sjajni, fantastični, izuzetni ......... e, jedini problem imaju sa očitavanjem vremena. Na ovom sjajnom autu ja jedva da vidim nešto što bi se zvalo fukcijonalna šoferšajba iliti vjetrobransko staklo kroz koje bi vozač imao pogled na put pred sobom. Pretpostavljam, da je Bentli predvidio jednog pripravnika za mašinovođu. Čovjek bi na put gledao kroz prozorčić sa strane, onako kako to čine mašinovođe na parnim i dizel lokomotivama.