Koncept debituje u Frankfurtu
0
Evos je novi početak u dizajnu Fordovih automobila
Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
DOBAR !!!
Čuj ovog, vozio novog Focusa i daje dojmove nakon jedne vožnje. Neudoban jel ? - Kakav je onda Golf ako je on neudoban, a po tebi je vjerovatno Golf i od Citroena udobniji. Potrošnja ? - Nema se tu šta govoriti, em nerazrađen motor. VW je zadnji uveo common rail od svih proizvođaća, kada je vidio da je PD smeće. Focus od prvog modela, pa do današnjeg, ima najbolje ležanje u klasi kompaktnog auta, a objesiš Das Auto i auto ako ti neće praviti zadovoljstvo dok ga voziš.
Koncept, sama vam rijec kaze. Znaci da su to samo smjernice, ne znaci da ce imati ovakva vrata (gdje ce ti ne daj Boze kisnut\' glava), niti da ce imati ovakva sjedista.
danas je tesko dizajnerski nesto rijesiti sto vec neko nije uradio ili makar ima slicno, logicno je da ce uvijek pojedini djelovi auta liciti na neki drugi.. lijep ford, mada nisam ljubitelj ovih futura dzidza, i ne svidjaju mi se vrata, zamisli po pljusku nekome stati da udje ili izadje
lici na golfa 2
Hee....da nije plagijat mozda bi i bio dobar ;) Kao sto je neko napisao - Aston martin guza, Prednja maska Kia, a vrata i mehanizam bezocno-bezobrazna kopija Citroena Metisse ;) Kad pogledas novi focus jasno ti je da je Ford je pao na jako niske grane ;) Jedna od rijetkih firmi ciji stari dizajn izgleda bolje od novog ;) i to govorim o izvornom fokusu a ne onom isprdku od redizajniranog modela. respect za Mondeo doduse, kojem, da su samo jos zadnji kraj znali zavrsiti bio bi savrsen ;)
Bravo, Kemo!
Transformers :)))
Kad ce ford ovo izbaciti? Za 500 godina jel? Upravo sam vozio najnoviji Focus koji doista lijepo izgleda s vana, ok je linija, moderna i sve, ali auto kao cijelina je katastrofa u svakom pogledu, od kvaliteta, komfora, potrosnje i ostaloga!
ma predobro izgleda,nemojte puno filozofirati!!!!!
Ovo vse lici na Aston Martin, nego na Ford
Dobro izgleda, ali ništa novo kao što je u naslovu navedeno. Svi noviji (ovoliko moderni)automobili imaju sličan izgled.
Brate, vakat im je da malo logo redizajniraju. Nekako mi glup na ovako lijepom auticu
Ford rules............!!!!!!!!!!!!!