Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Aha, "fino naglase u idealnim uslovima"uzeli ljudi da testiraju, moraju pogasiti svu elektroniku,klimu i opet pređu 450 km. Dobro ovaj dole jedan reče,baterija nakon godinu dana ne može ni 70% pa za dvi - tri god kupuj drugu a ona nekoliko milja eura... Ma nos vas đavo i vas i vaša el auta.
Respect 👍🏼💪💪🔝
Audi na putu da prestigne kineskog Mercedesa. Ovako se pravi i dezajnira auto. A za one papane, koji lajkaju sve sto Mercedes izbaci: nemate ukusa ljasafoni
Koliko si dugo razmišljao da sastavis ovako smislen komentar, haa "ukusni"?!
Mirsad Zaimović na aparatima x) zato je on odbio onog a5cu od 70.000 kupuje se ovo znaci ja ja Mirsoooo ..
Nakon 20.000 prijedenih km Onda sa jednim punjenjem prelazite duplo manje.
Zato se ne prljaju dizne, ne mijenjas ulje i filtere, ne pucaju turbine, svjecice, ne mijenjas zupcasti...
Kaže neko kome je jedini doticaj sa baterijom ona u telefonu.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
SUper izgleda