{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Kompanija Rimac Automobili predstavljena u Sarajevu

24.11.2017. u 11:10
29
Kompanija Rimac Automobili predstavljena u Sarajevu
29
U Sarajevu je održana konferencija "Pouzdanost 2017" na kojoj su dodijeljena priznanja bonitetno najuspješnijim firmama u BiH, a u sklopu predstavljanja uspješnih projekata i motivacijskih uzora u biznisu gostovali su i predstavnici uspješne kompanije iz Hrvatske Rimac Automobili.
Na poslovnoj konferenciji "Pouzadnost 2017" u Sarajevu pričalo se o uspješnosti, profesionalizmu, optimizmu, motivaciji i istinskim društvenim vrijednostima. Naš glavni grad bio je centar pozitivnih priča i promocije uspješnih domaćih firmi koje se mogu pohvaliti vrhunskim rezultatima.

Jedna od najzanimljivijih takvih priča došla nam je iz susjedne Hrvatske, gdje je predstavljena priča o razvoju i uspjehu kompanije Rimac Automobili. Rimac je svjetsku slavu stekao razvojem i proizvodnjom prvog supersportskog električnog automobila, ali i razvojem tehnologije i rješenja koja su svoju primjenu našla u automobilima brojnih poznatih automobilskih marki, kao što su Aston Martin, Koenigsegg i slični.

U ovom društvu uspješnih kompanija, ali i onih koje tek počinju u zahtjevnom poslovnom okruženju kao što je ovo u Bosni i Hercegovini, Rimac Automobili su pozvani da se predstave kao izvrstan motivacijski uzor.

U ime kompanije Rimac Automobili govorio je Miroslav Zrnčević iz odjela za razvoj i testiranje automobila te je predstavio historiju kompanije, ali i načine kako su umjesto velikih investicija iskoristili znanja i vještine te razvili vlastitu tehnologiju koju danas koriste mnogi veliki proizvođači automobila, uprkos činjenici da u samom startu poslovanja nisu imali na raspolaganju velika finansijska sredstva za razliku od velikih i etabliranih automobilskih kompanija.

Klix.ba je proše godine gostovao u kompaniji Rimac Automobili, o čemu možete čitati ovdje.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: