Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vozim BMW, ali koji dziber moras biti pa se krenuti trkati s WRC automobilom. Nije ni cudo sto nas ljudi sve percipiraju ko zadnje papke, kad je vecina bmw vozaca takva
Znači, ti si neki kloc?
Ovo je reli! Ona sranja sa Jugama, Golfovima i ostalim grobovima je sramotno nazivati relijem! Svaka čast Hrvatskoj na organizaciji.
ti golfovi i juge kada se sklope kako treba vrijede vise od tvog auta i uglavnom se koriste za brdo a ne za rally.
Kad ce kod nas ona formula E ? Skaka je nesto spominjao. Poyy
oni njeg uzeli zafrkavat a covjek u zurbi bio, haha
za to vrijeme stotinjak kilometara juznije migranti razvalili jos jedan kamp.
a tebi u isto vrijeme skocila poturchenost.
ma daj ba šta to pričate
Onom u BMW naplatiti stetu . Jurca i dodaje gas želeći se utrkivati sa svietskim prvakom koji ide na utrku. I jos dodatnu kaznu za nepoštivanje gostiju. Seljačino!!!!
Čovjek imao udes,policija ga zlostavljala i lik na kraju pobjedi
Fun fact: Ogier je pozvao vozaca bmwa na veceru. Iskreno oboje su krivi, ali Ogier ipak vise. Mozes se prestrojit i propustanjem auta plus nije dao zmigavce.
Alal vera Seb! Vrhunski profesionalac nije dozvolio da ga seljačina s BMW-om poremeti... Svaka čast!
Jos da ga policija nije zaustavila bio bi dva puta prvi. 😂😂
Rally zavrsio prije 3 sata, tek sada informacija o pobjedniku.. reklo bi se da je događaj hiljadama kilometara daleko od nas, a održava se u Hrvatskoj..
Baš.