Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
EU ti donese i trke.
Trke su za sada fenomenalne!
Jesu li ovo “Relijaši” sto bi rekao klix🤣🤣🤣
I onda BH organizuje reli da nekim jugama, golfovima i ostalim smećem i kaže, vidi kako dobar reli imamo?! Ovo je reli, sve ostalo je na nivou sela.
U komsikuk brzinski pogledat utrku svaka cast Hrvatska
Na utrkama se vidjelo bivšeg prvaka Formule 1 i legendarnog vozača Jacquesa Villeneuvea, a u Zagreb je došao i Jean Todt (75), predsjednik Međunarodne automobilističke federacije, a nekada izvršni direktor Ferrarija i veliki prijatelj Michaela Schumachera s kojim je surađivao godinama. Todt je iskoristio priliku za razgledavanje pa je posjetio Matu Rimca u njegovoj tvornici u Svetoj Nedelji! Francuz je bio oduševljen Rimčevim automobilima, a u jednom od njih se i provozao
Odličan reli!
Susjedi reli, a mi formuli e, svaka cast
Nemojte im ovakve vijesti iz Hrvatske. Pozlit će im
Nadam se da niko nije slomio osovinu ili zglob tocka zbog losih puteva u Hrvatskoj.
Nemojte im ovakve vijesti . Izludit će.
Klixovci otisli u maticnu domovinu izvjestavati, naredio im glavni i odgovorni urednik Dragan Covic