Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
audi A6, jer ga vozi natprosjecni bosnjo...san svakog papka
I nakon glasanja za auto godine, jednoglasnom odlukom neprikosnoveni pobjednik za auto godine u BiH, kao i u svakoj prošloj i svim budućim godinama, je Volkswagen GOLF II Diesel. Drugo mjesto pripada Volkswagen Golfu II sa benzinskim motorom prebacenim na plin u Istocnom sarajevu. Trece mjesto osvojio je Fiat Punto, ali samo modeli uvezeni iz Srbije.
Mercedes A klasa koristi Renault-ov motor :-)
MIG 29 srpski
golf 2 gtd
Izbor auta je nidje veze. Gdje je Volvo, Mazda, Rav4 ...itd
Honda Accord type S
Želite li pronaći ženu za jednu noć? Dobrodošli na ==> www.xxDate.club
ovo je samo par proizvodjaca, fale vozila iz Japana i Renoove grupacije, Fiat ne vidim a ni jos neke, tako da anketa nije objektivna
Procitati tekst a ne samo gledati slike
Opel Ascona my favorite
Honda akord
A gdje ti je HONDA sokole moj.
A gdje je Honda u BIH?
Vozio sam novog Touarega R line sa full opremom, 286 KS. Oduševljen sam vozilom. Dizajn, stabilnost, komfor, dodatna oprema... Očaravajuće vozilo.
Golf 2