Najbolji rezultat ikada
2
KIA uspješno završila prvo polugodište
Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Al' u krcu... KIA je imala par dobrih godina ali to je prošlo... A ovaj uspjeh od 1.6% je u parama nekih 100 miliona. Za firmu koja ima 50000 uposlenih za čije plate mjesečno treba preko 50 miliona i nije neki uspjeh... Al' eto, treba se tješiti...
Sta ima strucnjak.Konstantan rast posljednjih 12 godina u Evropi znaci mnogo. Kia pravi jako dobra i lijepa auta i princip.je isti kao kod ostalih Juznokorejskih proizvođaca (Samsung, LG).Skoda proda u Evropi oko 600000 vozila, Kia oko 530000,pa ti kontaj.
Kad mi istekne kredit za dvi godine kupujem novu kiju cak 7 godina garancija naravno uz njihov servis i odrzavanje..