Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
elektro auta su bez raqzloga preskupa. Baterija kosta oko 5,000 dolara ali je zato motor , elektro , jeftiniji od klasicnog na unutrasnje sagorjevanje. Znaci cijena elektro i standardnog danas automobila bi morala biti ne vise od 2000 dolara razlika.
za par godia ce biti bateriej velicine ko oen za pokretanje motora i svjetlo itd . i punit ce se tokom voznje kao ovdje sa solarnim dijelom ili kao u Toyota hibrida kocenjem i slicno. Al prelaz ce uciniti punjenje baterija kada se potrose na nacin da imas punjac analasera KOJI JE NA BENZIN I KOJI TROSI VRLO MALO GORIVA DOK NE NAPUNI BATERIJU TAKO DA auto u biti moze preci kolko hoces km. znaci imas analaser koji puni bateriju a koji se vrti na benzin neka tehnologija . i picis .
Auta za sirotinju.
Mercedes S klasa je imala dobru stvar, imao je onaj siber, kao solarni panel, koji je skupljao energiju i istu koristio da npr. u ljetnim vremenima automatski odrzava unutrasnju temp. na zadanoj temp. tako da kad god udjete u auto doceka vas prijatan osjecaj. a ne val vrucine, kao inace..
Želite li pronaći ženu za jednu noć? Dobrodošli na ==> www.XXDate.club
za svaku pohvalu. to je vec odavno trebalo poceti ugradjivati, makar da puni akumulator... jedan panel te velicine nekosta vise od 200-300 evrova
@Dopeman jel i kad je auto ugaseno na parkingu? jasno je da ga dopunjava ali poenta je da se umanji potrosnja
Poznavajući kvalitet izgradnje Hyundai - KIA vozila, ovo ne treba ni komentarisati. Vijek trajanja njihovog vozila je max 5 godina, nakon toga ga možeš slobodno otpisati. Lijepo izgleda samo na slikama.
Hmm...garancija 7 godina, Euro NCAP testovi max 5 zvjezdica, četvrti proizvođači vozila na Svijetu, prve nagrade Red dot award ( dizajn ) i J.D. Power ( zadovoljstvo kupaca ), čelik iz J Koreje jedan od najčvršćih u Svijetu, fabrika samo u Žilini Slovačka, ultra moderna ( 700 miliona eur ) u proizvodnoj gami nude 100 modela. Za par godina pomest će konkurenciju.
@4fun Kia i Toyota.. Toyota daje isto 5 godina garancije, bez uslovljavanja sa predjenom kilometrazom, sto isto pokazuje da vjeruju u svoja auta, da su izdrzljiva...dok ostali ogranice 4 -5 god ili 100-120 000km...