Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jeste tricu ali bmw-a
po kralju nebukartnecaru koji je u njegovo vrijeme jahao konja zvanog icicum a taj isti konj je oplodio kobilu zvanu alma-rasta... i onda ke jednog dan kralj rekao da mu se svidja rob zvani tajken ali da ga ne smije karati u mesopotamiji nego mu treba neko ostrco u mediteranu koje će biti raj na zemlji za istospolne ljubavnike i kad se kobila ozdrijebila, a njegovi izvidjači pronašli takav jedan otok, i otok i zdrijebe su dobili ime ibica... od oca icicuma i majke alme-rasta malo zdrijebe i ica postalo je naziv seatovog fiće...
ma smece
nek' si ti Mujo spomenuo golfa da dobijes lajkove....btw svi oni koji imalo prate automobilsku industriju znaju da je SEAT u VW grupaciji i da je na neki nacin losa kopija vw-a!
Real Madrid, nije svako u mogucnosti da vozi neko bijesno auto, tako da, Seat je i vise nego dobro auto, pa tamam da je i ne znam kakva kopija.
Vjeruj da je zanimljivije kako je romsko dijete dobilo ime ..
usavich