Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Odjebite stim fazonima krezubi voze dvice.
Usminkali su ga, sve je to fino, al treba auto voziti a ne gledati.
e slucajno moj prijatelj ima 508 gt,znaci perverzija od auta u svakom smislu za nase uslove,ali eto uvijek se moze uzeti neki od WV koji je presao 1 000 000 km,ali na satu mu pise 200 000..
pa naravno ...voziti nego sta ....stroj spreman za sve izazove ...
Niko se plastikanera nije navozao. Nema bez svabe nista.
''Nema ništa bez švabe'' - Vozi polovno auto koje je prešlo 500.000+ i proizvedeno 10.000km od Njemačke.
@suad00387 Zna se zasto branik ide od plastike, ali se ne zna zasto kod francuza idu blatobrani, evo vidim pocinju i vrata i ko zna sta jos.
Dobar je auto, samo ima vise plastike u odnosu na stari, a stari vise u odnosu na jos starijeg itd.
Dobro izgleda ovaj Peugeot 508
Koji su planovi sa novim 508 u BiH? Kada stiže na naše tržište i sa kojom početnom cijenom? Na bosansko tržište stiže krajem 2018. godine i tada će biti poznate cjene. Znači mi u Hercegovini ga nećemo moći kupiti. Šteta!!!
dodji u bosnu pa kupi kamenko
@BajazitBrko500GTK Hvala na ponudi poplavko sada bar imate vode hvala bogu.
Vi imate ambicije a mi nemamo lovu za ta auta, tako sa od toga nema ništa