auto
0

Još jedno priznanje za Peugeot

Sarajevo-x.com
Posjetioci internet portala Sarajevo-x.com sa 1348 ( 26%) svojih glasova u proteklih mjesec dana su odlučili da je Peugeot 308 BH automobil za 2008.godinu. Peugeot je osvojio i nagradu "Zlatni volan" njemačkog časopisa "Bill am Sonntag".

Od svoje pojave na sajmu automobila u Frankfurtu u septembru prošle godine, Peugeot 308 je pored ovog priznanja osvojio i prestižnu nagradu „Zlatni volan“ njemačkog časopisa "Bild am Sonntag“ i osvojio titulu automobila 2008. godine u Republici Srpskoj.

Prema odluci članova "Udruženja auto novinara BiH“ za PR menadžera u automobilskoj industriji za 2008. godinu je proglašen Deniz Bejtula, PR i marketing menadžer kompanije Vermont generalnog uvoznika i distributera Peugeot proizvoda za BiH.

"Želim da se zahvalim stručnom žiriju koji mi je dodijelio ovu laskavu titulu i da istaknem da je ona rezultat upravo uspješne saradnje sa medijima u BiH, a da je naša uloga, kao i uloga novinara koje prate automobilsku industriju ta da uvijek kreiramo zanimljivu i korisnu informaciju za čitaoce i da im svijet automobila učinimo što zanimljivijim, izazovnijim ali i pristupačnijim“, izjavio je Bejtula.

Ove nagrade dodijeljene su sinoć u okviru izbora za automobil godine u organizaciji "Udruženja auto novinara BiH“ prema čijim glasovima je Peugeot 308 osvojio treće mjesto.